Voordelen mobiel pin apparaat

Een kan een uitkomst zijn voor veel bedrijven. Bij een bent u namelijk niet gebonden aan netstroom om de constant van stroom te laten voorzien. Bij de aanschaf van een zult u ook een vaste locatie binnen uw bedrijf moeten hebben waar het apparaat komt te staan. Het voordeel van een mobiel is dat deze overal mee naar toegenomen kan worden.

Draadloze pinautomaat

Een mobiel pin apparaat kent meerdere voordelen. Zo is een bij uitstek geschikt voor het gebruik in bedrijven, waarbij klanten niet aan de kassa komen betalen. Dat is bijvoorbeeld het geval in een horecagelegenheid met een terras, waarbij het door de medewerker mee naar buiten kan worden genomen. De klant kan direct afrekenen bij de medewerker met de pinpas en dat scheelt tijd. Er hoeft bijvoorbeeld geen wisselgeld meer afgerekend te worden. Ook voor het bezorgen van goederen aan klanten of voor thuisbezorging van eten is een mobiel pin apparaat een uitkomst. De markt is een ander voorbeeld van een locatie, waar een perfect dienst kan doen. Hier kan namelijk lastig een vaste pinautomaat worden geïnstalleerd.

• Betaalgemak
• Alles in één
• Compact
• Licht
• Praktisch
• Snelle verbinding

GPRS of GSM mobiel pinapparaat

Een mobiel pin apparaat werkt via een telecommunicatieverbinding, waarbij er een keuze gemaakt kan worden tussen een verbinding via het GSM netwerk of via het GPRS netwerk. Als u de voorkeur geeft aan een mobiel pin apparaat met de telecommunicatieverbinding GPRS, dan profiteert u van het voordeel van een snellere verwerking van de transactie. Als het nieuwe pinnen in Europa is uitgerold zal de transactietijd van de betaling bij een GSM verbinding meer tijd in beslag nemen. Bij een GSM verbinding zullen de telecom kosten per transactie worden afgerekend. Het voordeel van een GPRS verbinding is dat onbeperkt gepind kan worden tegen een vast bedrag. Indien er binnen uw bedrijf meer dan 250 pintransacties per maand plaatsvinden via een mobiel pin apparaat, dan is een GPRS verbinding voordeliger. Overigens kunt u bij de aanschaf van een pinautomaat rekening houden met de acceptatie van betaalproducten.

U hebt hier de mogelijkheid om zonder enige verplichting een offerte aan te vragen voor een mobiel pin apparaat.

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.