Veelgestelde vragen pinautomaat

Bij de aanschaf van een of van een kunnen er bij u als ondernemer een aantal vragen ontstaan. Aangezien er altijd vragen zijn, die veelvuldig voorbij komen, zijn hier een aantal van de meest gestelde vragen over op een rijtje gezet.

Wat is de gebruiksduur van een pinautomaat?

Elke pinautomaat, of dit nu een is of een vaste , kent een zogenaamde eindige gebruiksduur. De maximale gebruiksdatum is afhankelijk van de geldigheid van het veiligheidscertificaat. De uiterste gebruiksdatum ligt officieel namelijk vijf jaar na de afloop van het veiligheidscertificaat.

Welke telecomverbindingen zijn er voor pinautomaten?

Bij een draadloze pinautomaat kunt u een keuze maken uit een GPRS of een GSM verbinding. De GPRS verbinding biedt de hoogste snelheid. Voor vaste pinautomaten geldt dat deze kan worden aangesloten op een vaste verbinding, zoals breedband.

Wat is het voordeel van pinautomaten?

Het voordeel van de beschikking hebben over pinautomaten in bedrijven geldt voor u als ondernemer en voor de klant. De financiële transacties worden veilig, snel en makkelijk afgehandeld. Uw klanten krijgen zo extra service en de gelegenheid om een onverwachte aankoop te doen. Als extra voordeel geldt, dat bij het gebruik van een betaalautomaat de administratie eenvoudig kan worden ingezien en bijgehouden. Bovendien geldt dat ondernemers voordeliger uit zijn op het gebied van financiële transacties naarmate er meer met de pin wordt afgerekend.

Wat zijn bekende pinautomaten leveranciers?

In Nederland zijn meerdere pinautomaten leveranciers actief. Bekende leveranciers zijn onder meer Verifone, CVV, Alvira, Banksys en Sepay. Hier kunt u voor een draadloze pinautomaat en voor een terecht.

Waar kan ik offertes pinautomaten aanvragen?

U kunt rechtstreeks bij de leveranciers een offerte voor pinautomaten aanvragen, maar aangezien het vergelijken van meerdere offertes is aan te raden, kunt u ook voor een eenvoudiger en snellere optie kiezen.

U kunt hier namelijk meerdere offertes pinautomaten bij verschillende leveranciers aanvragen.

Is een huur pinautomaat ook geschikt voor een korte periode?

Ja, als u bijvoorbeeld een congres of een beurs hebt en daarvoor een betaalautomaat bij uw stand wilt gebruiken, dan kunt u voor een kiezen. Het is namelijk al mogelijk om pinautomaten voor één dag of meerdere dagen te huren.

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.