Tips aanschaf pinautomaat

De tips voor de aanschaf van een hebben niet alleen betrekking op het kopen of huren van een betaalautomaat, maar ook op de opstelling van het in bijvoorbeeld een winkel. De aanschaf van een is een redelijke investering voor een ondernemer. In de huidige maatschappij zijn pinautomaten echter onmisbaar geworden, zodat het als een noodzakelijke investering kan worden gezien. Overigens kan de aanschaf van een de ondernemer ook voordelen opleveren, zoals op het gebied van de vermindering van kosten voor financiële transactie. Bovendien wordt het betaalgemak vergroot.

Tips bij het kopen of huren van pinapparaten

Als u niet in één keer een bedrag wilt investeren in de aanschaf van een vaste of , dan kunt u de voorkeur geven aan een . Dat heeft als voordeel dat u maandelijks een laag bedrag kwijt bent in plaats van in één keer. Ook als u slechts voor een korte periode een nodig hebt, zoals tijdens een beurs of congres, biedt uitkomst. Bij het kopen van een betaalautomaat wordt u direct zelf de eigenaar en kunt u een keuze maken uit het ruime aanbod van passende service onderdelen en bijvoorbeeld pinbundels. Welke keuze u ook maakt, de belangrijkste tip voor de aanschaf van een pinautomaat is het vergelijken van offertes van de .

U kunt hier van de gelegenheid gebruikmaken om een offerte voor de aanschaf van een pinautomaat aan te vragen.

Tips pinautomaat opstellen

Een mobiel pin apparaat kan eenvoudig in de hand meegenomen worden, maar voor een geldt dat deze op een strategische en veilige plek moet worden opgesteld. Het moet in ieder geval zo opgesteld worden, dat er geen mogelijkheden zijn voor een derde om de pincode tijdens het intoetsen af te laten kijken. Let bij het plaatsen van een pinautomaat er ook op dat deze niet vanaf een verhoging gezien kan worden of dat er via een spiegel in meegekeken kan worden.

• Voldoende privacy bieden
• Beschermkapje op apparaat laten zitten
• Let op stand van spiegels en camera’s
• Strategische locatie

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.