Altijd en overal mobiel pinnen!

Opent u een nieuwe vestiging of staat u regelmatig op markten en braderieën, beursen etc.? Dan is voor jou ideaal. Zo kun u uw klant altijd en overal laten pinnen. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Met alle mobiel pinnen

Heeft u klanten die gelieve betalen met een creditcard? Dan vormt dit geen enkel probleem. Mobiel pinnen maakt het mogelijk om met alle kaarten te betalen. Met iedere Nederlandse betaalpas kunt u automatisch mobiel pinnen. Op aanvraag wordt mobiel pinnen mogelijk gemaakt met buitenlandse betaalpassen

voorop bij mobiel pinnen

Minder openstaande facturen, minder administratieve kosten, en vooral minder wisselgeld wat leidt tot minder verlies bij overvallen. Door middel van mobiel pinnen betalen uw klanten direct hun waardoor zowel u als ondernemer als uw medewerkers minder ‘cash in de kassa’ hebt liggen. Daarnaast worden alle data en gegevens van de klant beschermden en bewaard. Dit maakt het mogelijk om de nodige informatie terug te zoeken.

Pinnen tegen overvallen

Supermarkten en andere B2C-ondernemingen wensen dat hun klanten per vandaag zoveel mogelijk door middel van mobiel pinnen afrekenen. Zo hopen zij in de toekomst minder geld in de kassa te hebben en meer geld via de rekening overgemaakt te krijgen.
Speciaal hiervoor lanceren Brancheorganisatie CBL, PIN-eigenaar Currence en de Stichting Bevorderen Efficient Betalen een speciale campagne, waarin iedereen opgeroepen wordt om óók mobiel te pinnen.
Volgens de organisaties is het aantal overvallen bij supermarkten in de vier maanden van afgelopen jaar toegenomen van 48 tot 78!

Jaarlijks wordt er ongeveer 1,6 miljard euro gepind door de Nederlanders. Waarvan 35 procent afkomstig is uit de supermarkten. Kleine bedragen worden nog steeds contant betaald.

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.