Leverancier pinautomaten

De leverancier stelt u als ondernemer in staat om een of een te kopen of te huren. De leverancier pinautomaten, waar u een kunt huren kan een totaalpakket aanbieden inclusief een GSM of GPRS verbinding en inclusief de service. Bij het kopen van een hebt u ook de mogelijkheid om zelf de onderdelen te selecteren, waar u gebruik van wenst te maken. De eerste keuze om bij het aanbod van uit te komen is te beslissen of u gaat huren of kopen.

Pinapparaat aanschaffen

Voor een pinapparaat aanschaffen zijn er meerdere leveranciers in Nederland beschikbaar. Als u de kassa rechtstreeks aan een betaalautomaat wenst te koppelen, dan dient er bij de pinleverancier een kassakoppeling kabel aangevraagd te worden. Bij een groot deel van de automaten zal boven de koppeling in de software ingesteld moeten worden. Bij de keuze van een leverancier pinautomaten kunt u daarbij rekening houden, want bij een behoort dat niet altijd tot de mogelijkheden. Er zijn meerdere bekende leveranciers van pinautomaten, waar u zowel voor een mobiel pinautomaat terecht kunt als voor een , zoals:

• Cyber & Mason
• Sepay
• ICP
• Banksys

U kunt hier bij een leverancier pinautomaten een offerte aanvragen, die geheel vrijblijvend naar u verzonden wordt.

Leveranciers pinautomaat vergelijken

De belangrijkste stap is het aanvragen van verschillende offertes. Alleen dan kunnen de optimaal vergeleken worden. U kunt bij de aanschaf van een pinautomaat rekening houden met de kosten van aanschaf, maar het is ook niet onverstandig om met andere aspecten rekening te houden. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de service van de leverancier pinautomaten als zich een probleem voordoet? Ook de mogelijkheid om pinbundel af te nemen biedt gelegenheid om de kosten van het gebruiken van het pinapparaat te vergelijken. Het is dan ook niet alleen belangrijk om de aanschafprijs of huurprijs te vergelijken, maar ook te letten op de andere onderdelen, zoals service, pinbundel en soorten pinautomaten. Als u de aangevraagde offertes van de leveranciers ontvangen hebt en met elkaar vergeleken, kunt u de meest geschikte pinautomaat aanschaffen.

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.