Kosten van een pinapparaat

Bij de kosten van een kan er als eerste een onderscheid gemaakt worden tussen een en een vaste of mobiele kopen. Naast de kosten van aanschaf of de huur van een komen er ook nog andere kosten van de pinautomaat bij kijken. Er kunnen bijvoorbeeld kosten voor de service in rekening worden gebracht, maar ook voor de individuele transacties, die via de uitgevoerd worden. Uiteraard kunt u rekening houden met de kosten van een pinapparaat door de juiste keuze te maken voor de aanschaf van een pinautomaat, die aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Kosten pinautomaat en pinpakket

U kunt als ondernemer een nieuwe of een aanschaffen of besluiten om voor een te kiezen. Een van de mogelijkheden, waarbij er een duidelijk overzicht van de kosten van een mobiel pinapparaat wordt geboden is het complete pinpakket voor ondernemers. Zowel voor ondernemers in de horeca als in de retail en in de sector vervoer en transport zijn er complete pinpakketten beschikbaar. De kosten van een pinapparaat krijgen dan vorm in een volledige betaaloplossing voor uw bedrijf. Voor het alles in één pakket voor een huur pinautomaat krijgt u een passende pinautomaat, een GPRS of GSM abonnement via een provider en een uitstekende service. Zo zijn er talloze mogelijkheden om voor een compleet pakket te kiezen of de voorkeur te geven zelf de kosten van een pinapparaat in de hand te houden door afgewogen keuzes te maken uit verschillende pinpakket onderdelen.

Vraag hier in elk geval een vrijblijvende offerte aan voor een pinapparaat. Zo krijgt u direct een helder inzicht in de kosten van het pinapparaat.

Kosten pinapparaat met pinbundel

Het voordeel van de kosten van een pinapparaat met een pinbundel is dat er voor een vast bedrag een aantal vooraf overeengekomen financiële transacties kunnen worden uitgevoerd. Daar waar er via een GSM verbinding wordt afgerekend per transactie, kan er bij een GPRS verbinding voor een pinbundel worden gekozen. Dat geldt overigens ook voor een vaste pinautomaat, waarvoor voordelige pinbundels beschikbaar zijn. Naarmate de pinbundel groter wordt, dus er meer transacties worden verwerkt, zal de prijs per transactie lager uitvallen. Door de pinbundels te vergelijken kunt u op de kosten van het gebruik van het pinapparaat besparen.

• Alles in één betaaloplossing
• Onderdelen pinpakket
• Pinbundel
• Service pakket
• verbindingen

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.