Huur pinautomaat

Een is niet alleen geschikt voor ondernemers, die voor een langere periode de kosten van het onder controle willen houden. Een is namelijk al beschikbaar vanaf één dag en dat kan voor ondernemers in bepaalde sectoren zeker een uitkomst zijn. Het huren van voor een korte periode is bijvoorbeeld geschikt voor het pinnen tijdens beurzen en congressen. Uiteraard zijn de kosten van het huren van een pinautomaat afhankelijk van de periode en afhankelijk van het aantal transacties, dat ermee uitgevoerd zal worden.

Mobiele of vaste pinautomaat huren

Voor de huur van een pinautomaat hebt u de keuze tussen het huren van een vast of . De keuze hiervoor is uiteraard afhankelijk van uw bedrijfsvoering en wensen. In een winkel kan bijvoorbeeld bij de kassa een worden opgesteld, terwijl het voor een horecabedrijf met terras weer eenvoudiger is om over een te beschikken.

Kosten huur pinautomaat

De kosten van het huren van een pinapparaat verschillen per leverancier. Het kan dus kostenbesparend zijn om een vergelijking te maken tussen de huurtarieven van pinautomaten bij meerdere leveranciers. De huur betaalautomaten zijn geschikt voor het verwerken van transacties met een Nederlandse pinpas. De kosten van het huren van een pinapparaat kunnen verder oplopen als er ook andere betaalwijzen geaccepteerd worden met de . Dat is bijvoorbeeld het geval bij de acceptatie van buitenlandse bankpassen, die van het logo Maestro zijn voorzien en bij creditcards. Een standaard huurautomaat is namelijk niet direct geschikt voor betalingen met een creditcard. Deze betaalwijzen zullen dus apart geactiveerd dienen te worden als er een aanvraag voor een huur pinautomaat wordt ingediend.

Voor een huur pinautomaat hebt u hier de mogelijkheid om van diverse leveranciers een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Voordelen huur pinautomaat

Een van de grootste voordelen van het huren van een pinapparaat is, dat u als ondernemer geen grote investering vooraf hoeft te doen. De maandbedragen voor een zijn laag en bovendien kan er gebruik worden gemaakt van een totaalpakket, waarbij er op een uitstekende service kan worden gerekend.

• Geen grote investering
• Laag maandbedrag
• Uitstekende service
• Totaalpakket
• Korte en lange termijn mogelijk

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.