Werking draadloze pinautomaat?

Een draadloze werkt net even anders als een . Afhankelijk van uw bedrijfsvoering kan het kopen van een mobiel pin apparaat de voorkeur krijgen. Bij het gebruik van een op het terras van een horecagelegenheid verdient het natuurlijk de voorkeur om voor een te kiezen. Dat geldt uiteraard ook voor bedrijven, die aan deuren afleveren en waarbij direct afgerekend dient te worden. De werking van de zal hier verder worden uitgelegd.

Werking mobiel pin apparaat

Daar waar een verbonden is met een kabel ontbreekt deze bij een . De communicatie van het apparaat verloopt namelijk via het gsm netwerk of via het systeem gprs. Met een is het mogelijk om deze overal op elke gewenste locatie te gebruiken waar er maar ontvangst is met de mobiele telefoon. Om deze reden is de mobiele draadloze pinautomaat bij uitstek geschikt voor de horeca, maar ook voor thuisbezorgdiensten.

• Communicatie via gsm netwerk of via gprs
• Overal te gebruiken waar ontvangst is met mobiele telefoon
• Geschikt voor horeca
• Geschikt voor thuisbezorgdiensten
• Praktisch en handig

U kunt hier geheel vrijblijvend een aanvraag indienen voor een offerte draadloze pinautomaat.

Betalen via mobiele pin automaat

Als er met een pinpas wordt afgerekend via de van uw onderneming, dan zal er nadat de pas in het apparaat is ingebracht een pincode moeten worden ingetoetst. Op dat moment zal het mobiele pinapparaat automatisch contact zoeken met de transactieverwerker. Deze staat op zijn beurt weer in verbinding met de diverse banken. De pintransactie zal rechtstreeks worden doorgeschakeld naar de betreffende bank van de klant. De bank zal vervolgens de pincode controleren net als het saldo op de bankrekening en de hoogte van de daglimiet. Vervolgens zal de bank antwoorden en een melding doorgeven aan de draadloze pinautomaat. Hierop kan gezien worden of de transactie is geslaagd.

Elektronisch betalen

Het streven in Europa is om iedereen op dezelfde wijze met een pinpas te laten betalen. Het elektronisch betalen verloopt straks dan ook alleen nog maar via de chip op de pinpas en niet meer zoals eerder het geval was via de magneetstrip. De draadloze pinautomaat zal dan ook voorzien moeten zijn van de EMV technologie. met een veiligheidscertificaat tot 2014 of later zijn daarvoor geschikt of worden door de leverancier geschikt gemaakt.

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.