Het nieuwe pinnen

Pinnen voor winkels en bedrijven | Pinnen via Open Internet of Gecertificeerd

  Met de keuze voor de aanschaf van een voor uw bedrijf, hebt u in elk geval al een belangrijke stap genomen. Een betaalautomaat binnen uw onderneming vergroot de service richting de klanten. Het elektronisch betaalverkeer is tegenwoordig niet meer weg te denken en ook voor kleinere bedragen rekenen consumenten tegenwoordig liever af door een pinapparaat te gebruiken. Om een voor uw bedrijf te kiezen zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. U kunt een nemen of de voorkeur geven aan een vaste betaalautomaat.

  Pinnen voor winkels en bedrijven

  Het ontstaan door een samenwerking van een aantal grote partijen.
  Deze partijen zijn de bank, een -terminal leverancier, de telco (een telecom bedrijf), een transactieverwerker, de controlerende instantie en de kassaleverancier.
  Al deze partijen moeten flink samenwerken om het pinnen zoals wij het kennen in stand te houden.

  Een winkel of bedrijf dat PIN betalingen wil ontvangen van haar klanten moet minstens het volgende hebben om PIN betalingen te kunnen accepteren:

  • Een bankrekening
  • Een kontrakt met een transactieverwerker (meestal met je eigen bank)
  • Een PIN-terminal
  • Een verbinding bij een telecompartij (telco) waarop de PIN-terminal wordt aangesloten

  Draadloze pinautomaat

  Pinnen via Open Internet of Gecertificeerd

  Internet aankopen zijn heel snel heel populair geworden. Pinnen via internet heeft dit nog makkelijker gemaakt. Sinds oktober 2010 kan er via elke normale internet verbinding worden gepint. Dat noemen ze pinnen over Open Internet. Meestal is het pinnen via Open Internet gratis. Je kan je als bedrijf ook al laten certificeren. Dan ben je officieel gecertificeerd door Currence, voordat je verbinding mag leveren waarover het pinnen word afgehandeld. Hiervoor word meestal maandelijks betaald. Het verschil tussen deze twee soorten pinnen zit niet alleen in de prijs, maar ook in de
  samenwerking en hulp van de leveranciers.

  Het hangt dan af van de hoeveelheid transacties die u per dag heeft, wat voor u handig is. Mocht u meer dan 10 transacties per dag hebben, is het aan te raden Gecertificeerd pinnen te gebruiken.

  Vraagt u hier gratis een offerte aan voor de aanschaf van een pinautomaat. De vrijblijvende offertes zullen binnen 48 uur verstrekt worden door de beste aanbieders.

  Tags: , ,

  Relatieve artikelen

  B2B infos

  Comments are closed.