Aanbod van pinautomaten

Bij de aanschaf van een moet er een keuze gemaakt worden uit het aanbod van . In elk geval is het belangrijk om bij de een keuze te maken voor een , die geschikt is voor het nieuwe pinnen. Het aanbod van pinautomaten wordt grofweg onderscheiden in de draadloze en een . In beide categorieën zijn diverse merken pinautomaten beschikbaar, die door verschillende leveranciers op de markt worden gebracht.

Leveranciers pinautomaten

De verschillende leveranciers kunnen zowel een vast leveren als een . Bekende leveranciers en merken van zijn onder meer:

• Cyber & Mason
• Verifone
• Alvira ePoint
• Banksys
• Ingenico ePoint
• Sepay
• ICP mobiel

Pin automaat aanschaffen

Bij de aanschaf van een pin automaat hebt u de mogelijkheid om verschillende leveranciers en merken van betaalautomaten met elkaar te vergelijken. Elk pinapparaat beschikt namelijk over unieke eigenschappen, waardoor de ene pin automaat meer geschikt zal zijn voor uw onderneming als een andere betaalautomaat. De leverancier Verifone is op het gebied van betaaloplossingen een van de toonaangevende bedrijven. De leverancier levert zowel vaste als mobiele pinautomaten. Cyber & Mason is een leverancier, die over een jarenlange ervaring beschikt op het gebied van pinautomaten en een uitstekende kwaliteit van producten en dienstverlening biedt. Het vergelijken van de leveranciers en de verschillende pinautomaten biedt een uitstekend inzicht in de mogelijkheden.

Voor het vergelijken van de mogelijkheden van de pinautomaten kunt u hier bij verschillende leveranciers een passende en geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Keuze uit pinautomaten

Het is natuurlijk belangrijk dat de eigenschappen van een pinautomaat aansluiten bij de bedrijfsvoering. Het is dan ook verstandig om met een aantal vragen rekening te houden. Is het bijvoorbeeld van belang dat het pinapparaat rechtstreeks wordt aangesloten op het kassasysteem? Beschikt de locatie over stroom, zodat de betaalautomaat steeds onder stroom kan staan? Is het antwoord op de tweede vraag bijvoorbeeld ontkennend, dan zal de draadloze pinautomaat uitkomst kunnen bieden. Ook de vraag of het pinapparaat eventueel in het buitenland gebruikt moet worden kan van invloed zijn op de keuze uit het aanbod van pinautomaten.

Tags: , ,

Relatieve artikelen

B2B infos

Comments are closed.