Voordelen mobiel pin apparaat

Een mobiel pin apparaat kan een uitkomst zijn voor veel bedrijven. Bij een draadloze pinautomaat bent u namelijk niet gebonden aan netstroom om de betaalautomaat constant van stroom te laten voorzien. Bij de aanschaf van een vaste pinautomaat zult u ook een vaste locatie binnen uw bedrijf moeten hebben waar het apparaat komt te staan. Het voordeel van een mobiel pin apparaat is dat deze overal mee naar toegenomen kan worden.

B2B infos

...Verder lezen

Veelgestelde vragen pinautomaat

Bij de aanschaf van een pinautomaat of van een draadloze pinautomaat kunnen er bij u als ondernemer een aantal vragen ontstaan. Aangezien er altijd vragen zijn, die veelvuldig voorbij komen, zijn hier een aantal van de meest gestelde vragen over pinautomaten op een rijtje gezet.

B2B infos

...Verder lezen

Werking draadloze pinautomaat?

Een draadloze pinautomaat werkt net even anders als een vast pinapparaat. Afhankelijk van uw bedrijfsvoering kan het kopen van een mobiel pin apparaat de voorkeur krijgen. Bij het gebruik van een pinapparaat op het terras van een horecagelegenheid verdient het natuurlijk de voorkeur om voor een mobiel pin automaat te kiezen. Dat geldt uiteraard ook voor bedrijven, die aan deuren afleveren en waarbij direct afgerekend dient te worden. De werking van de draadloze pin automaat zal hier verder worden uitgelegd.

B2B infos

...Verder lezen