Altijd en overal mobiel pinnen!

Opent u een nieuwe vestiging of staat u regelmatig op markten en braderie├źn, beursen etc.? Dan is mobiel pinnen voor jou ideaal. Zo kun u uw klant altijd en overal laten pinnen. Zowel in Nederland als in het buitenland.

B2B infos

...Verder lezen

Leverancier pinautomaten

De leverancier pinautomaten stelt u als ondernemer in staat om een mobiel pin apparaat of een vaste pinautomaat te kopen of te huren. De leverancier pinautomaten, waar u een betaalautomaat kunt huren kan een totaalpakket aanbieden inclusief een GSM of GPRS verbinding en inclusief de service. Bij het kopen van een pin automaat hebt u ook de mogelijkheid om zelf de onderdelen te selecteren, waar u gebruik van wenst te maken. De eerste keuze om bij het aanbod van leveranciers van pinautomaten uit te komen is te beslissen of u gaat huren of kopen.

B2B infos

...Verder lezen

Pinautomaat kiezen voor mijn bedrijf?

Met de keuze voor de aanschaf van een pinautomaat voor uw bedrijf, hebt u in elk geval al een belangrijke stap genomen. Een betaalautomaat binnen uw onderneming vergroot de service richting de klanten. Het elektronisch betaalverkeer is tegenwoordig niet meer weg te denken en ook voor kleinere bedragen rekenen consumenten tegenwoordig liever af door een pinapparaat te gebruiken. Om een pinautomaat voor uw bedrijf te kiezen zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. U kunt een draadloze pinautomaat nemen of de voorkeur geven aan een vaste betaalautomaat.

B2B infos

...Verder lezen

Aanbod van pinautomaten

Bij de aanschaf van een pinautomaat moet er een keuze gemaakt worden uit het aanbod van pinautomaten. In elk geval is het belangrijk om bij de leverancier pinautomaten een keuze te maken voor een pin automaat, die geschikt is voor het nieuwe pinnen. Het aanbod van pinautomaten wordt grofweg onderscheiden in de draadloze pinautomaat en een vast pinapparaat. In beide categorie├źn zijn diverse merken pinautomaten beschikbaar, die door verschillende leveranciers op de markt worden gebracht.

B2B infos

...Verder lezen